whatsapp
Tel. 0561 61 26 15

Balanceren

Een trillende auto is erg vervelend en een onbalans in de banden is hiervan vaak de oorzaak. In veel gevallen zijn de trillingen te merken bij een bepaalde snelheid en voel je het in de gehele auto of in het stuur. Trillingen in de auto kunnen in sommige gevallen ook veroorzaakt worden door bijvoorbeeld hoogteslag of een kromme velg.

 

WOCO biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van balanceren. Je kunt ervoor kiezen om je banden op de normale manier te laten balanceren, maar we bieden ook de mogelijkheid om je banden te laten fijn balanceren op de Hunter GSP 9700. Met z'n krachtvariatie- en trekkrachtmeting lost hij hardnekkige bandenproblemen moeiteloos op.

 

Bij ons bent u ook welkom met blinde wielen (zonder naafgat). Vaak zijn dit wielen van Peugeot, Citroen of Renault. Wij hebben een speciale balanceermachine die het mogelijk maakt ook deze wielen goed te balanceren.

Je ziet de 'blinde' velgen ook vaak bij oldtimers en juist bij deze groep wil ook graag comfortabel rijden als je er een dagje op uit gaat. 

 

Onze monteurs kunnen door hun jarenlange kennis en het gebruik van gespecialiseerde balanceermachines ervoor zorgen dat u weer zorgeloos kunt rijden.

Afspraak maken