whatsapp
Tel. 0561 61 26 15

Over ons

WOCO Autobandenservice is sinds 1954 actief op de Heerenveenseweg in Wolvega. Van oorsprong zijn we begonnen met het coveren van banden. Daar is ook onze naam van afgeleid, WOlvegaaster COver Onderneming. We zijn een echt familiebedrijf en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een allround bandenspecialist voor de particulier en de zakelijke klant. Je kunt bij ons terecht voor personenwagen, bedrijfswagen, landbouw, motor- en vrachtwagenbanden en alles wat daarmee te maken heeft.

 

We hebben een volledig ingerichte serviceauto voor het uitvoeren van pechservices langs de (snel)weg voor beroepsvervoer. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk van specialisten in Europa die deze service ook voor ons kunnen uitvoeren.

 

Kwaliteit, een centraal begrip bij WOCO. Om de best mogelijke, kwalitatief goede producten en service aan te kunnen bieden investeren wij in de beste apparatuur en zorgen we ervoor dat onze medewerkers goed zijn opgeleid om u op alle gebieden van het beste advies te kunnen voorzien.

 

Door een schat aan ervaring kunnen we maatwerk leveren. We hebben een enthousiast team dat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan en bovenal ervoor zorgt dat je veilig en vertrouwd de weg op gaat. U heeft een probleem, wij lossen het op!

Afspraak maken