Pechservice

Pechservice - Internationale 24 uurs Service


Zelfs bij optimaal technisch onderhoud aan opleggers en trucks blijven de banden soms een kritieke schakel in de continuïteit van het vrachtvervoer. WOCO autobandenservice BV heeft zich dit al zo'n 40 jaar geleden gerealiseerd en ontwikkelde een service, gericht op preventief bandenonderhoud .
In eerste instantie vanuit Wolvega, later aangevuld met mobiele service-units die overal inzetbaar zijn.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar tot uw beschikking.

Uw transport en onze serviceverlening kennen allang geen grenzen meer!. Bij onverhoopte bandenpech is èèn telefoontje naar het (24-uurs) servicenummer voldoende om via WOCO autobandenservice BV op de snelst mogelijke assistentie te kunnen rekenen.
Waar u zich ook bevindt in Europa, of Nederland, op onze 24-uur-service kunt u vertrouwen.

WOCO autobandenservice BV heeft een netwerk van meerdere bandenbedrijven waarop wij terugvallen indien u onverwacht met bandenpech te maken zou krijgen. Natuurlijk werken wij samen met vaste partners voor de dekking in de andere landen, er zal door ons eigen personeel altijd gekeken worden naar de meest gunstige oplossing op het moment van de bandenpech.
De servicedienst die 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is bestaat uit eigen personeel die door hun ervaring gerekend mogen worden tot een uitstekend team.

 


Fleetchecks

Met een afgesproken frequentie komt ons serviceteam uw bedrijf bezoeken. Zij controleren de staat van de banden, brengen ze daar waar nodig op spanning en maken een overzichtelijk rapport waar u direct mee uit de voeten kan.
Aan de hand van deze rapportage bespreken we de te nemen maatregelen en mogelijke verbeteringen in uw bandenmanagement. Wisselen, draaien en of vervangen? Van aankoop tot milieuverantwoordelijke afvoer van de banden.

U houdt de controle.