Vrachtwagens

In deze tak van de bandenbranche ligt ons specialisme. Het is een boeiend onderdeel waarbij tonnage en kilometrage voor iedere vervoerder totaal verschillen.
Als merken in deze sector voeren wij o.a., Michelin, Dunlop, Continental, Goodyear, Bandag en Remix (is vernieuwde band van Michelin). Voor de transportbedrijven bieden wij een uitgebreid servicepakket waaronder wagenpark controles met bijbehorende spanningscontrole. In geval van bandenpech proberen onze mobiele servicewagens uw pechgeval zo spoedig mogelijk op te lossen. Is de afstand te groot, dan bemiddelen wij zowel nationaal als internationaal uw pechgeval, 24uur per dag 7 dagen in de week. Graag doen wij u een voorstel en geven u advies wat bij uw bedrijf en inzet van uw wagenpark past.

                               


Truck Force

Sinds 2003 zijn wij Truck Force dealer, dat wil zeggen dat wij een door Dunlop / Goodyear erkend steunpunt zijn.
In 2006 heeft Woco Autobandenservice een onderscheiding gekregen voor beste Truck Force dealer van Nederland.
Een jaar lang werden alle Truck Force leden in Nederland gescreend op verschillende facetten. Waarbij de pechservice de hoogste prioriteit had. Uitlijnen

Ook leggen wij ons toe op het uitlijnen van vrachtauto's en maken hiervoor gebruik van de Truckcam uitlijnapparatuur.

Met het TruckCam Systeem wordt met 3D cameratechniek vanuit het chassis uitgelijnd. Daarmee worden de voor- en achteras precies haaks op de langsdragers van het chassis gesteld. Bovendien wordt het stuurhuis in de nulstand gezet. Er is geen betere methode.

 
                        
                     

                                                   
               
                         Klik op het logo van Truckcam voor meer informatie.
 

Landbouw en Industrie


In deze sectoren worden vaak specifieke eisen aan de banden gesteld. Hiervoor kunnen wij in overleg met de klant de meest geschikte oplossing zoeken. Ook voor industrie en landbouw kunnen wij uw pechservice verzorgen indien wenst bij u aan het bedrijf. Stilstand kost geld en komt nooit gelegen, wij doen de uiterste inspanning om dit tot het minimum te beperken.