Personen- en bestelwagen


Als hoofdmerken voeren wij Goodyear, Dunlop, Fulda ,Michelin en Nokian, van deze merken hebben wij altijd een ruime voorraad, dit geldt ook voor bestelwagenbanden.
Alle andere merken zoals bv. Continental, Bridgestone, Pirelli , Hankook enz. kunnen door ons binnen 24 uur geleverd worden.
Wij leveren alle merken en maten aan zowel de particuliere klant, als ook aan garagebedrijven.


Goodyear Dunlop Retail Partner.   

Wij zijn aangesloten bij GDRP, dit is een samenwerkingsverband tussen Goodyear Dunlop en aangesloten zelfstandige bandenspecialisten.                                                                             
Samen werken we aan een netwerk van bandenspecialisten door heel Nederland waarbij het specialisme,kwaliteit en klantvriendelijkheid op de voorgrond staan.                                                        
Regelmatig zijn er landelijke Bandenspecialist actie's waar u als consument uw voordeel mee kunt doen.
Op de website www.alles-over-banden.nl kunt u veel informatie vinden of informatie opvragen.Pirelli Performance Centre

Pirelli is wereldwijd marktleider op het vlak van hoge prestatiebanden en is de bevoorrechte partner van diverse prestigieuze automobielmerken zoals
BMW, Ferrari, Jaguar, Mercedes, Porsche, Saab, Audi, Volvo,...
Het segment van hoge prestatiebanden kent op dit ogenblik een sterke groei. Moderne wagens worden uitgerust met steeds krachtigere motoren en automobielconstructeurs hebben de neiging om deze wagens standaard uit te rusten met hoge prestatiebanden (snelheidscode V,W,Y,Z).

Op grond van deze marktevolutie heeft Pirelli bepaalde verkooppunten gekozen om ware specialisten te worden op het vlak van hoge prestatiebanden, wat ook een specifieke kennis vereist.

Deze verkooppunten hebben hun kennis aangaande hoge prestatiebanden opgedaan in diverse opleidingsprogramma's georganiseerd door Pirelli.

4 redenen om een Pirelli High Performance Center te kiezen:

1. Een specifieke technische know-how.
2. Een hoog serviceniveau dat antwoord aan de eisen van de klant.
3. Een moderne technische uitrusting.
4. Beschikbaarheid in hoge prestatiebanden.Winterbanden
R in de maand? Rij veilig. Rij winterbanden.
Dat winterbanden alleen nuttig zijn bij sneeuw en ijs is een achterhaalde gedachte. Wist u dat de
nieuwe generatie winterbanden uitermate veilig en comfortabel rijden, niet alleen op natte of besneeuwde
wegen maar ook op droge winterse wegen? Op natte wegen heeft men minder last van aquaplaning, dankzij
de diepe, bredere groeven en het vaak richtingsgebonden profiel. Op zowel droge als natte koude wegen bieden winterbanden nu ook, dankzij een nieuwe type rubbercomponent, aanzienlijk meer grip. Een voordeel dat al begint bij 7 ºC en lager, temperaturen waarbij winterbanden soepel blijven en daardoor optimale grip bieden. Meer grip betekent niet alleen een betere wegligging maar ook een kortere remweg. En elke meter minder remweg kan in veel gevallen van levensbelang zijn. Nadelen?
Die zijn er eigenlijk niet meer bij de huidige generatie winterbanden. 

                              


Er zijn inmiddels winterbanden voor alle auto's (ook in de snellere klassen) terwijl het bandengeruis is gereduceerd tot wat als normaal wordt ervaren. Wij regelen voor u de montage, het balanceren en indien nodig het uitlijnen en natuurlijk ook de opslag van uw zomer en /of winterbanden (inclusief verzekeren voor brand en diefstal). Bovendien kunt u bij ons ook winterbanden en /of sneeuwkettingen huren dus als u geen set wilt aanschaffen en wel veilig op wintersport wilt is dit een goed alternatief vooral met de verplichtingen die in de winterperiode in diverse landen gelden. 
Als winterbanden voeren wij o.a. de merken, Michelin, Continental, Nokian ,Dunlop en Good Year, afhankelijk van testen in diverse vakbladen die wij nauwlettend in de gaten houden.
Natuurlijk kunnen wij ook ander merken winterbanden leveren in het algemeen geldt voor alle merken dat er binnen 24 uur kan worden geleverd.
Ook de testen uit het buitenland houden wij op internet in de gaten zoals de site van de Oostenrijkse ‘ANWB’.